Monday, January 14, 2013

Cerita 4


Alhamdulillah, syukur sangat2..tak tahu nak cakap apa..tapi apa yang pasti berita hari nie..buatkan hati tenang dan rasa nikmat yang tidak terhingga..Kalau aku masih lagi bergantung pada keputusan yang sama dan tanpa ada usaha serta dorongan dari orang2 yang tersayang, mungkin aku manusia yang tak akan berubah sampai bila2. 

Berkenaan dengan GBS+ve tue, Dr. Annuar dah bgtau keputusan setelah 5 hari specimen diamik, aku dah tak ada penyakit tue dah..dah boleh bersalin secara normal dan our lovely baby are safe...masa dia cakap benda tue dah tak ada, kalau tak mengenangkan aku kat INS tue..maunya aku sujud syukur time tue...tapi lepas dia cakap pasal nie...aku terus tak berhenti2 panjatkan kesyukuran...cuma sekarang nie nak kena bagi kesihatan aku betul2 pulih sbb sekarang nie aku ada batuk dan selesema..Dr. Annuar bagi ubat untuk ilangkan sikit kahak kat dalam tue...harap2 sempat lah hilang..

Aku cakap kat hubby, rasa macam tak percaya, even hubby pun macam tak percaya...tapi itulah tugas seorang doktor, memang lah kebenaran itu perit tapi kalau diberitahu kena dengan caranya mesti tak adalah rasa sakit sangat...cara doktor kat GH bgtau tue...umpama hidup aku dah gelap sikit seolah2 dah tak ada cara lain untuk selamatkan aku dan anak...tapi tak apalah...sentiasa berfikiran positif...walau apa pun terjadi, sentiasa tanam dalam diri..apapun yang terjadi mesti ada hikmahnya..insyaALLAH..

so, next step..tunggu lah 17 nie..hari untuk deliver...16 nie bufday hubby...harap everything will be fine..amin

0 comments:

Monday, January 14, 2013

Cerita 4

Posted by Chek Nurul at 11:52 AM
Alhamdulillah, syukur sangat2..tak tahu nak cakap apa..tapi apa yang pasti berita hari nie..buatkan hati tenang dan rasa nikmat yang tidak terhingga..Kalau aku masih lagi bergantung pada keputusan yang sama dan tanpa ada usaha serta dorongan dari orang2 yang tersayang, mungkin aku manusia yang tak akan berubah sampai bila2. 

Berkenaan dengan GBS+ve tue, Dr. Annuar dah bgtau keputusan setelah 5 hari specimen diamik, aku dah tak ada penyakit tue dah..dah boleh bersalin secara normal dan our lovely baby are safe...masa dia cakap benda tue dah tak ada, kalau tak mengenangkan aku kat INS tue..maunya aku sujud syukur time tue...tapi lepas dia cakap pasal nie...aku terus tak berhenti2 panjatkan kesyukuran...cuma sekarang nie nak kena bagi kesihatan aku betul2 pulih sbb sekarang nie aku ada batuk dan selesema..Dr. Annuar bagi ubat untuk ilangkan sikit kahak kat dalam tue...harap2 sempat lah hilang..

Aku cakap kat hubby, rasa macam tak percaya, even hubby pun macam tak percaya...tapi itulah tugas seorang doktor, memang lah kebenaran itu perit tapi kalau diberitahu kena dengan caranya mesti tak adalah rasa sakit sangat...cara doktor kat GH bgtau tue...umpama hidup aku dah gelap sikit seolah2 dah tak ada cara lain untuk selamatkan aku dan anak...tapi tak apalah...sentiasa berfikiran positif...walau apa pun terjadi, sentiasa tanam dalam diri..apapun yang terjadi mesti ada hikmahnya..insyaALLAH..

so, next step..tunggu lah 17 nie..hari untuk deliver...16 nie bufday hubby...harap everything will be fine..amin

0 comments on "Cerita 4"

 

Life So Simple WithOut Rules Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez