Saturday, March 24, 2012

THANKS....



THE LAST ....
THANKS TO MY BELOVED HUBBY...
FOR HIS KINDNESS..
SACRIFICES...
ALWAYS THERE WITH ME..
MAKE ME FEEL BETTER THAN BEFORE..
LOVE YOU SO MUCH..

Life must go on....


Assalamua'alaikum....Good afternoon...

If before this im are welcomed the new members in our family,
today im need to be strong and trying to accept the fact that...
im lost it..maybe this is the best ways for me.
What im trying to tell is ....
i need to keep in my mind...
life must go on..
and INSYAALLAH..
ALLAH knows what is better for me...

What i Feel before this....



MUNASABAH DIRI...



Monday, March 12, 2012

Berita Gembira..


Assalamualaikum...Selamat Pg...Alhamdulillah..Sekarang masa yang sesuai untuk aku kembali meluangkan masa bersama dan update blog nie...sebelum nie..terlalu sibuk dengan aktiviti yang tak berhenti-henti..bulan mac - Mei..agak rileks sikit..cuma nak kena update files sikit jer sbb nanti ada audit...walauapapun...hidup kena sentiasa berfikiran positif...

Kali nie..cerita mengenai berita gembira yang ada...yang pertamanya...aku sudah pun berbadan dua..alhamdulillah..syukur..dah 9 minggu dah...sebelum masuk 2 bulan..aku ok lagi..mr.hubby yang kena tempiasnya..dia lah yang alah teruk..siap dengan demam, batuk dan sebagainya...pastu muntah..pening kepala..moody...lepas 2 bulan...aku pulak yang kena...muntah..pening kepala..tak larat..walaupun mr.hubby tak pulih sepenuhnya lagi dari kena tempias aku..tapi mr.hubby amat sporting..semuanya beliau yg buat...credit to mr.hubby..thanks..cian jugak..mr.hubby tiba2 jadi pahit mulut..makan lalu tapi mulut plak jadi macam tu...bila mr.hubby ada dgn aku..badan mesti jadi panas..nak demam..tak larat..tapi bila jauh..aku ok jer..heran jugak...yang paling ketara pada aku...aku teringin daging landak...aku tau panas dagingnya..tapi kalau boleh rasa sikit pun dah ok dah...bt masak kicap ker..yummy..sedap nie...

Lagi 1 berita gembiranya...kakitangan awam dinaikkan gaji..nasib baiklah sorang gomen sorang lagi semi gomen..jadi kena lah jugak tempiasnya..rezeki anak..orang cakap...boleh lah kami prepare for our new members nanti...insyALLAH..

oklah...dah banyak dah kot..aku membebel kat sini..nanti aku update lagi..bye..wassalam..

Saturday, March 24, 2012

THANKS....

Posted by Chek Nurul at 12:15 PM 0 comments

THE LAST ....
THANKS TO MY BELOVED HUBBY...
FOR HIS KINDNESS..
SACRIFICES...
ALWAYS THERE WITH ME..
MAKE ME FEEL BETTER THAN BEFORE..
LOVE YOU SO MUCH..

Life must go on....

Posted by Chek Nurul at 12:02 PM 0 comments
Assalamua'alaikum....Good afternoon...

If before this im are welcomed the new members in our family,
today im need to be strong and trying to accept the fact that...
im lost it..maybe this is the best ways for me.
What im trying to tell is ....
i need to keep in my mind...
life must go on..
and INSYAALLAH..
ALLAH knows what is better for me...

What i Feel before this....

Posted by Chek Nurul at 11:51 AM 0 comments

MUNASABAH DIRI...

Posted by Chek Nurul at 11:38 AM 0 comments

Monday, March 12, 2012

Berita Gembira..

Posted by Chek Nurul at 12:32 PM 0 comments
Assalamualaikum...Selamat Pg...Alhamdulillah..Sekarang masa yang sesuai untuk aku kembali meluangkan masa bersama dan update blog nie...sebelum nie..terlalu sibuk dengan aktiviti yang tak berhenti-henti..bulan mac - Mei..agak rileks sikit..cuma nak kena update files sikit jer sbb nanti ada audit...walauapapun...hidup kena sentiasa berfikiran positif...

Kali nie..cerita mengenai berita gembira yang ada...yang pertamanya...aku sudah pun berbadan dua..alhamdulillah..syukur..dah 9 minggu dah...sebelum masuk 2 bulan..aku ok lagi..mr.hubby yang kena tempiasnya..dia lah yang alah teruk..siap dengan demam, batuk dan sebagainya...pastu muntah..pening kepala..moody...lepas 2 bulan...aku pulak yang kena...muntah..pening kepala..tak larat..walaupun mr.hubby tak pulih sepenuhnya lagi dari kena tempias aku..tapi mr.hubby amat sporting..semuanya beliau yg buat...credit to mr.hubby..thanks..cian jugak..mr.hubby tiba2 jadi pahit mulut..makan lalu tapi mulut plak jadi macam tu...bila mr.hubby ada dgn aku..badan mesti jadi panas..nak demam..tak larat..tapi bila jauh..aku ok jer..heran jugak...yang paling ketara pada aku...aku teringin daging landak...aku tau panas dagingnya..tapi kalau boleh rasa sikit pun dah ok dah...bt masak kicap ker..yummy..sedap nie...

Lagi 1 berita gembiranya...kakitangan awam dinaikkan gaji..nasib baiklah sorang gomen sorang lagi semi gomen..jadi kena lah jugak tempiasnya..rezeki anak..orang cakap...boleh lah kami prepare for our new members nanti...insyALLAH..

oklah...dah banyak dah kot..aku membebel kat sini..nanti aku update lagi..bye..wassalam..
 

Life So Simple WithOut Rules Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez