Sunday, May 4, 2014

SAJER...


Assalamualaikum dan selamat tengahari..
rasanya dah lama tak update apa2 dalam blog nie..
sorry pada sesiapa yang view blog nie..
agak pening sbb bila ubah template..
lari abis semua..
ada yang jadi post 2x..
urmm...tak apalah..
nak bt ceman..nak update, 
nak betulkan sekarang nie pun..
jadi malas..so...
nantilah betulkan..
ni seseje jer letak pic nie...



perasaan kasih ibu kepada anaknya..
ok, jumpa lagi...

0 comments:

Sunday, May 4, 2014

SAJER...

Posted by Chek Nurul at 1:09 PM
Assalamualaikum dan selamat tengahari..
rasanya dah lama tak update apa2 dalam blog nie..
sorry pada sesiapa yang view blog nie..
agak pening sbb bila ubah template..
lari abis semua..
ada yang jadi post 2x..
urmm...tak apalah..
nak bt ceman..nak update, 
nak betulkan sekarang nie pun..
jadi malas..so...
nantilah betulkan..
ni seseje jer letak pic nie...



perasaan kasih ibu kepada anaknya..
ok, jumpa lagi...

0 comments on "SAJER..."

 

Life So Simple WithOut Rules Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez