Friday, August 26, 2011


SELAMAT HARI RAYA DARI KAMI SEKELUARGA


Monday, August 8, 2011



Im really like it...

kepuasan...


alhamdulillah..sekarang....aku dah dapat life sendiri....walaupun baru lagi..tapi sekurang2nya..aku dah boeh berdikari sendiri..boleh nak bt apa pun...walaupun dunia aku hanya dalam ssebuah rumah..tapi betullah cakap org..rumah adalah syurga...

Dah lama aku impikan saat2 mcm nie...cuma terasa sunyi tanpa orang yang tersayang..walaupun sering kali dengar suara..tapi mesti terasa lain jugak..sabar2...dah tak lama dah...hehhe


Emosi...


Salam..

Hari nie dah masuk 8 ramadhan dah..cepatnya masa berlalu..sekejap jer rasanya..bermacam2 perasaan aku rasa. Berdebar....takut...tak tau nak cakap mcmana...tapi apa yg pasti..harap2 aku sentiasa tenang menghadapi semua nie.

Sebenarnya, emosi aku tak berapa stabil 2,3 hari nie...bengang dgn student pun ada jugak. Bulan nie aku kena menahan dan bersabar byk2..kalau tau sia2 saja puasa aku..hahaha

Bengang dengan beberapa situasi masa mula2 puasa pun ada jugak..heran jugak aku..kenapa lah time nie baru nak menguji aku..sabar2..

Friday, August 26, 2011

Posted by Chek Nurul at 9:42 PM 0 comments
SELAMAT HARI RAYA DARI KAMI SEKELUARGA


Monday, August 8, 2011

Posted by Chek Nurul at 9:10 PM 0 comments

Im really like it...

kepuasan...

Posted by Chek Nurul at 8:57 PM 0 comments
alhamdulillah..sekarang....aku dah dapat life sendiri....walaupun baru lagi..tapi sekurang2nya..aku dah boeh berdikari sendiri..boleh nak bt apa pun...walaupun dunia aku hanya dalam ssebuah rumah..tapi betullah cakap org..rumah adalah syurga...

Dah lama aku impikan saat2 mcm nie...cuma terasa sunyi tanpa orang yang tersayang..walaupun sering kali dengar suara..tapi mesti terasa lain jugak..sabar2...dah tak lama dah...hehhe


Emosi...

Posted by Chek Nurul at 8:37 PM 0 comments
Salam..

Hari nie dah masuk 8 ramadhan dah..cepatnya masa berlalu..sekejap jer rasanya..bermacam2 perasaan aku rasa. Berdebar....takut...tak tau nak cakap mcmana...tapi apa yg pasti..harap2 aku sentiasa tenang menghadapi semua nie.

Sebenarnya, emosi aku tak berapa stabil 2,3 hari nie...bengang dgn student pun ada jugak. Bulan nie aku kena menahan dan bersabar byk2..kalau tau sia2 saja puasa aku..hahaha

Bengang dengan beberapa situasi masa mula2 puasa pun ada jugak..heran jugak aku..kenapa lah time nie baru nak menguji aku..sabar2..
 

Life So Simple WithOut Rules Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez