Monday, April 7, 2014

My Lil Hero...


Assalamualaikum, good morning...agak bersawang sebenarnya blog nie sebab lama tak masuk @ post apa2...Walauapapun, bersyukur sebab hari nie masih lagi ber kesempatan lagi...

Hari nie macam free sikit..sebenarnya dari semalam lagi tapi biasalah dengan kondisi yang tak memberansangkan sejak 2 3 menjak nie..so, agak terkilan jgk...rehat umpama masa yang berharga sekarang nie..kalau tak cukup rehat mmg akan beri kesan pada badan dan anggota yang lain even dari segi mental dan emosi.

Ada banyak perkara yang nak aku lakukan tapi tak semuanya akan tercapai...betul tak?...bukan sbb itu lumrah manusia yang selalu beri alasan tapi keupayaan diri..diantaranya, nak bt manual utk student, nak update fail,nak buat hantaran kahwin, dan macam-macam lagi.

Ohya, baru2 nie yg hubby bagi flowers dan handbags baru..terima kasih yer..dulu masa preggey kat harith dulu pun dapat bunga jgk dan handbags...love u so much..walauapapun yang terjadi ma tetap bersama b..ma harap b pun kuat dan sentiasa tabah hadapi masa akan datang..muah. Ahli keluarga kita akan bertambah, semoga kita tetap bersama2 membesarkan anak-anak yang bijak pandai ini. amin.

 lovely flowers from my hubby

handbags "VERNS" 1set from my hubby

ok, kita sambung nanti...

0 comments:

Monday, April 7, 2014

My Lil Hero...

Posted by Chek Nurul at 11:13 AM
Assalamualaikum, good morning...agak bersawang sebenarnya blog nie sebab lama tak masuk @ post apa2...Walauapapun, bersyukur sebab hari nie masih lagi ber kesempatan lagi...

Hari nie macam free sikit..sebenarnya dari semalam lagi tapi biasalah dengan kondisi yang tak memberansangkan sejak 2 3 menjak nie..so, agak terkilan jgk...rehat umpama masa yang berharga sekarang nie..kalau tak cukup rehat mmg akan beri kesan pada badan dan anggota yang lain even dari segi mental dan emosi.

Ada banyak perkara yang nak aku lakukan tapi tak semuanya akan tercapai...betul tak?...bukan sbb itu lumrah manusia yang selalu beri alasan tapi keupayaan diri..diantaranya, nak bt manual utk student, nak update fail,nak buat hantaran kahwin, dan macam-macam lagi.

Ohya, baru2 nie yg hubby bagi flowers dan handbags baru..terima kasih yer..dulu masa preggey kat harith dulu pun dapat bunga jgk dan handbags...love u so much..walauapapun yang terjadi ma tetap bersama b..ma harap b pun kuat dan sentiasa tabah hadapi masa akan datang..muah. Ahli keluarga kita akan bertambah, semoga kita tetap bersama2 membesarkan anak-anak yang bijak pandai ini. amin.

 lovely flowers from my hubby

handbags "VERNS" 1set from my hubby

ok, kita sambung nanti...

0 comments on "My Lil Hero..."

 

Life So Simple WithOut Rules Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez